RVS TIG-LASWERK

TH Steelworks staat bekend om zijn uitmuntendheid in RVS TIG-laswerk, een techniek die precisie en duurzaamheid verenigt. Onze gespecialiseerde vakmensen beheersen de kunst van het Tungsten Inert Gas (TIG) lassen om roestvrijstalen onderdelen te verbinden voor diverse toepassingen.

Wij bieden veelzijdige mogelijkheden voor RVS TIG-laswerk. Het unieke aan dit laswerk is dat met behulp van backing-gas/formeer-gas een goede doorlassing kan worden gerealiseerd zonder dat er oxidatie aan de binnenkant plaatsvindt. Zodoende worden bijvoorbeeld voedingsmiddelen of vloeistoffen die door gelaste buizen loopt, niet aangetast. Dit maakt ons TIG-laswerk bij uitstek geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie (denk aan producenten van espresso apparaten, etc) en voor machinebouwers (denk aan producenten van boilers, etc).

 

Precisie in lastechniek

Onze RVS TIG-laswerk productielijn staat garant voor uitzonderlijke precisie en worden roestvrijstalen onderdelen met ongeëvenaarde nauwkeurigheid verbonden.

 

Maatwerk vakmanschap

Ons toegewijde team streeft naar oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van de klant, van unieke afmetingen tot complexe technische specificaties.

 

Veelzijdige toepassingen

Van machines tot espressoapparaten tot boilers, onze RVS TIG-laswerk productielijn biedt veelzijdige mogelijkheden om aan diverse behoeften te voldoen.

 

Hoogwaardige materialen

Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Onze productielijn maakt gebruik van de beste roestvrijstalen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en weerstand tegen corrosie.

 

Oxidatievrije doorlassing

Dankzij onze expertise in backing-gas/formeer-gas integratie, verzekeren wij een vlekkeloze doorlassing zonder oxidatie. Dit resulteert in duurzame en kwalitatieve lasverbindingen.

 

Flexibele serieproductie

Of het nu gaat om kleine batches of grootschalige productie, onze flexibele RVS TIG-laswerk productielijn past zich aan aan de omvang van het project, zonder concessies aan kwaliteit.

RVS TIG-LASWERK OP MAAT
TH Steelworks gaat verder dan standaardoplossingen door op maat gemaakte productielijnen voor RVS TIG-laswerk aan te bieden. Ons ervaren team werkt nauw samen met opdrachtgevers met specifieke maatwerkbehoeften om oplossingen te creëren die naadloos aansluiten bij hun vereisten. Of het nu gaat om unieke afmetingen, specifieke materiaalkeuzes, of complexe technische specificaties, wij streven ernaar om op maat gemaakte RVS TIG-laswerkoplossingen te leveren.

Met onze flexibele productielijnen kunnen we zowel kleine als grote series produceren, terwijl onze toewijding aan vakmanschap een consistente topkwaliteit garandeert. Neem contact met ons op om uw specifieke maatwerk RVS TIG-laswerkproject vorm te geven en te realiseren.
MOGELIJKHEEN VOOR RVS TIG-LASWERK BESPREKEN?