LASWERK OP LOCATIE:
MOBIELE LASCENTRALE

TH Steelworks beschikt over een mobiele lascentrale die is voorzien van alle draagbare lasapparaten om laswerkzaamheden bij u op locatie te verrichten. 

Werkzaamheden die we met onze mobiele lascentrale kunnen uitvoeren, zijn bijvoorbeeld: lassen van leidingwerk, machines, constructies en reparaties op locatie. Dit kunnen wij uitvoeren in alle methodes, zoals Mig/Mag, Tig en elektrode lassen. Tevens uitvoerbaar in alle materialen, zoals RVS, aluminium, staal, koper en messing.

 

Mobiele lasexpertise

Onze mobiele lascentra is voorzien van alle draagbare lasapparaten waarmee wij onze werkzaamheden bij u op locatie kunnen verrichten.

 

Alle materialen mogelijk

Onze mobiele lascentrale maakt het mogelijk om alle materialen te verwerken, zoals RVS, aluminium, staal, koper en messing.

 

Flexibele inzet

Of het nu gaat om eenmalig werk, kleine series of grootschalige productie, wij bieden flexibiliteit bij u op locatie.

 

Alle lastechnieken

Onze mobiele lascentrale kan voorzien in alle lasmethodes, zoals: Mig/Mag, Tig en elektrodelassen.

 

Hoogwaardige afwerking

Onze mobiele lascentrale zorgt voor een hoogwaardige afwerking, waardoor scherpe randen worden geëlimineerd en een hoogwaardige eindproduct tot stand komt.

 

Toegewijde vakmanschap

Met ons toegewijde vakmanschap, wordt elk product met zorg vervaardigd om aan de hoogste normen te voldoen.

LASWERK OP LOCATIE
Bij TH Steelworks begrijpen we dat elke opdracht uniek is en dit specifieke eisen met zich meebrengt ten aanzien van de inzet van lassers. Geen klus is ons mobiele lasteam te vreemd, of het nu gaat om het lassen van leidingwerk, machines, constructies of reparaties op locatie.

Ons ervaren team staat voor u klaar om u met onze mobiele lascentrale te ondersteunen daar waar nodig. Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken voor inzet van onze mobiele lascentrale zodat u laswerk bij u op locatie krijgt.
MOGELIJKHEEN VOOR LASWERK OP LOCATIE BESPREKEN?