HARDSOLDEREN

TH Steelworks biedt geavanceerde mogelijkheden voor hardsolderen, een techniek die robuuste verbindingen creëert met een focus op duurzaamheid en precisie. 

Onze gespecialiseerde vakmensen beheersen de kunst van het hardsolderen om koper, messing en RVS met een uitzonderlijke sterkte aan elkaar te verbinden. Of het nu gaat om leidingwerk waar strenge controles vereist zijn vanwege voedselveiligheid, of om andere toepassingen, ons hardsoldeerproces zorgt voor betrouwbare en duurzame verbindingen.

Met expertise in verschillende metalen legeringen biedt TH Steelworks oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van diverse sectoren. Hardsolderen gaat spleetcorosie tegen doordat het soldeersel de ruimte tussen de te verbinden materialen geheel opvult.

 

Duurzaam en betrouwbaar

Wij waarborgen betrouwbaarheid en duurzaamheid in elke hardsoldeer productieopdracht. Onze hardsoldeer productielijn levert solide en betrouwbare verbindingen die bestand zijn tegen de tand des tijds.

 

Maatwerkoplossingen

Wij onderscheiden ons door maatwerk. Ons ervaren team werkt samen met klanten om oplossingen te bieden die perfect passen bij hun specifieke behoeften, of het nu gaat om legeringen, ontwerpen, of afmetingen.

 

Veiligheid en naleving

Met expertise in hardsolderen voor leidingwerk waar strenge voedselveiligheidscontroles gelden, zorgen wij ervoor dat onze verbindingen voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en naleving.

 

Diverse legeringen

Onze hardsoldeerproductielijn biedt oplossingen voor diverse sectoren door expertise in verschillende metalen legeringen, waardoor we kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

 

Robuuste verbindingen

Onze hardsoldeerproductielijn staat garant voor robuuste verbindingen, waarbij koper, messing en RVS met uitzonderlijke sterkte aan elkaar worden gesoldeerd, met duurzame en betrouwbare resultaten.

 

Flexibele serieproductie

Of het nu gaat om kleine batches of grootschalige productie, onze hardsoldeerproductielijn past zich aan aan de omvang van het project, met behoud van de hoogste normen van vakmanschap en precisie.

HARDSOLDEREN OP MAAT
TH Steelworks gaat verder dan standaard hardsoldeeroplossingen door op maat gemaakte productielijnen aan te bieden. Ons ervaren team werkt nauw samen met opdrachtgevers met specifieke maatwerkbehoeften om aangepaste oplossingen te creëren die naadloos aansluiten bij hun projecteisen. Of het nu gaat om specifieke legeringen, complexe ontwerpen, of afwijkende afmetingen, wij streven ernaar om maatwerk hardsoldeeroplossingen te bieden.

Onze flexibele productielijnen stellen ons in staat zowel kleine als grote series te produceren, terwijl onze toewijding aan vakmanschap en precisie een consistent hoogwaardig eindproduct garandeert. Neem contact met ons op om uw specifieke maatwerk hardsoldeerproject te bespreken en te realiseren.
MOGELIJKHEEN VOOR HARDSOLDEREN BESPREKEN?