NABEWERKEN

Bij TH Steelworks omvat onze nabewerkingsfase de toepassing van geavanceerde technologieën, met name de Vibromak trommelmachine en beits en passiveer machines.

Deze machines spelen een cruciale rol bij het afbramen en polijsten van producten. Door zorgvuldige afwerking worden scherpe randen geëlimineerd, en door de trommelbeweging wordt een gelijkmatige afwerking bereikt. Bovendien maken we gebruik van een Citrus reinigingsproces om leidingen grondig te ontdoen van vettigheden en vuil, waardoor de producten niet alleen esthetisch en veilig zijn, maar ook voldoen aan de hoogste hygiënenormen.

Met ons nabewerkingsproces streven we naar een naadloze combinatie van functionaliteit en visuele aantrekkingskracht.

 

Grondige afwerking

Onze nabewerkingsproductielijn maakt gebruik van geavanceerde trommelmachines voor een grondige afwerking, waardoor scherpe randen worden geëlimineerd en een hoogwaardige afwerking wordt bereikt.

 

Hygiënische zuiverheid

Met ons Citrus reinigingsproces worden leidingen intensief gereinigd, waardoor vettigheden en vuil worden verwijderd. Dit zorgt niet alleen voor visuele perfectie maar ook voor hygiënische zuiverheid.

 

Afbramen van producten

Door het afbramen van producten in onze nabewerkingsfase, elimineren we ruwe randen, wat bijdraagt aan de veiligheid en esthetiek van het eindproduct.

 

Serieproductie op maat

Wij bieden aangepaste trommelinstellingen, waardoor we flexibel kunnen inspelen op de specifieke eisen van klanten, van verschillende materialen tot complexe ontwerpen.

 

Functionaliteit en esthetiek

Onze nabewerkingsproductielijn bereikt de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, waardoor klanten producten ontvangen die niet alleen technisch verfijnd zijn maar ook visueel aantrekkelijk.

 

Grondige kwaliteitscontroles

Wij waarborgen de hoogste kwaliteit door grondige kwaliteitscontroles tijdens het afwerkingsproces, zodat elk eindproduct voldoet aan strenge normen van afwerking.

NABEWERKEN OP MAAT
TH Steelworks gaat verder dan standaard nabewerkingsoplossingen door op maat gemaakte productielijnen aan te bieden voor klanten met specifieke maatwerkbehoeften. Onze specialisten werken nauw samen met opdrachtgevers om unieke nabewerkingsoplossingen te creëren die perfect aansluiten bij hun productie eisen.

Of het nu gaat om aangepaste trommelinstellingen, specifieke reinigingsbehoeften, of gepersonaliseerde polijstmethoden, wij streven ernaar maatwerk nabewerkingsoplossingen te bieden. Met flexibele productielijnen kunnen we zowel kleine als grootschalige series nabewerken, waarbij onze toewijding aan precisie en verfijning een consistente hoogwaardige afwerking garandeert. Neem contact met ons op om uw specifieke maatwerk nabewerking eisen te bespreken en te realiseren.
MOGELIJKHEEN VOOR NABEWERKEN  BESPREKEN?