John

Als opdrachtgever ben ik zeer tevreden over de samenwerking met TH Steelworks. Ze leveren niet alleen hoogwaardige RVS halffabrikaten, maar overtreffen ook onze verwachtingen in termen van flexibiliteit en klantgerichtheid.

     

Michael

Onze ervaring met TH Steelworks in hun werk is uitstekend. Ze denken mee en bieden innovatieve oplossingen en hebben bewezen zeer bedreven te zijn in het buigen van diverse metalen en het maken van hoogwaardige lasverbindingen.

     

Martin

TH Steelworks heeft ons voorzien van professioneel vakmanschap in RVS laswerk. De kwaliteit en precisie van hun werk spreken voor zich. Enthousiast over het resultaat en de soepele communicatie gedurende het hele project.

     

Ronald

TH Steelworks heeft ons geholpen met het opzetten van een productielijn voor ons product. Hun RVS expertise in het hardsolderen van verschillende metalen was indrukwekkend. De aandacht voor detail en de strikte naleving van voedselveiligheidsnormen waren voor ons cruciaal.

     

Hans

De efficiënte productielijn van TH Steelworks heeft ons tijd en kosten bespaard. Ze kunnen snel schakelen tussen kleine en grotere series, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Een betrouwbare partner voor serieproductie.

     

Maryon

TH Steelworks leverde vakkundig RVS TIG-laswerk voor onze projecten. De lassers hebben aanzienlijke ervaring en leveren consistent hoogwaardige resultaten. Ze denken proactief mee en zijn flexibel in hun aanpak.

     

Roel

De nabewerkingslijn van TH Steelworks heeft oog voor detail. Producten worden niet alleen grondig afgebraamd en gepolijst, maar ook hygiënisch gereinigd. We weten zo zeker dat de producten voldoen aan de hoogste hygiënenormen.

     

Carola

TH Steelworks excelleert in assemblage. Onze producten worden steeds weer perfect afgeleverd. Het team is bedreven in het samenstellen van diverse componenten tot perfect afgewerkte producten. De toewijding aan vakmanschap is merkbaar.

     

Said

We zijn zeer te spreken over de innovatieve benadering van TH Steelworks in buigwerk. Ze hebben laten zien dat ze niet alleen traditionele methoden beheersen, maar ook openstaan voor innovatie en nieuwe technologieën. We kunnen zeker op ze bouwen.

     

Arjan

TH Steelworks heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor serieproductie. Ze hebben de capaciteit om aan onze groeiende behoeften te voldoen en leveren consistent kwalitatief hoogstaande producten op tijd.