TH Steelworks heeft zich gespecialiseerd in de serieproductie van RVS en aluminium halffabrikaten en eindproducten, met een focus op RVS, aluminium TIG-laswerk en staalbewerking. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor diverse sectoren.
Naast RVS verwerken we ook aluminium, koper en andere soorten materialen. Deze diversiteit stelt ons in staat om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.
Onze productielijnen zijn uiterst flexibel en kunnen zowel kleine als grootschalige series produceren, variërend van afzonderlijke onderdelen tot complete componenten en zelfs complete eindproducten volledig geassembleerd.
Wij onderscheiden ons door uitmuntend vakmanschap in lassen en hardsolderen van diverse materialen: RVS, Aluminium, gietaluminium, staal, gietijzer, koper en messing. Zowel in de werkplaats als op locatie. Het vereist veel kennis en kunde om deze lassen goed te realiseren. Dit voorkomt besmetting van producten, vloeistoffen of andere zaken die door de leidingen van het product gaan stromen en is essentieel voor diverse sectoren, waaronder machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie.
Ja, wij bieden maatwerkoplossingen en werken nauw samen met opdrachtgevers om producten te produceren en leveren die perfect aansluiten bij hun specifieke eisen.
Onze nabewerkingslijn garandeert een grondige afwerking met behulp van een trommelmachine en Citrus reiniging, resulterend in producten die zowel veilig (vrij van bramen en scherpe randen), esthetisch verfijnd als hygiënisch worden opgeleverd.
Ja, we zijn gespecialiseerd in hardsolderen, met expertise in het solderen van koper, messing en RVS. We zijn gespecialiseerd in leidingwerk dat moet voldoen aan de strengste eisen, zoals bijvoorbeeld voedselveiligheidsstandaarden.
Onze assemblageproductielijn combineert vakmanschap en precisie, waardoor we naadloos diverse componenten produceren en samenvoegen, van RVS leidingwerk tot gelaste onderdelen en gemonteerde eindproducten.
Wij maken geen zware constructies of zware balken in de werkplaats.