Specialist in RVS verwerking

TH Steelworks onderscheidt zich door specialisatie in RVS en aluminium verwerking, waarbij expertise en precisie samenkomen om hoogwaardige producten te leveren die aan de hoogste normen voldoen.

 

Flexibele serieproductie

Met geavanceerde productielijnen biedt TH Steelworks flexibele serieproductie, waardoor zowel kleine als grootschalige projecten met consistente kwaliteit kunnen worden gerealiseerd.

 

Maatwerk voor diverse sectoren

Wij leveren maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van diverse sectoren, van machinebouw tot de voedingsmiddelenindustrie, met aandacht voor detail en functionaliteit.

 

De hoogste kwaliteit

TH Steelworks zet zich in voor ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid, waarbij elk product voldoet aan strenge normen om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. Daarnaast zijn onze lassers NIL gecertificeerd in RVS, Aluminium, staal en pijplassen conform EN-ISO9606-1/2.

 

Probleemoplossend vermogen

Met het gebruik van innovatieve technologieën en ons probleemoplossend vermogen, blijft TH Steelworks vooroplopen, waardoor we efficiëntie, precisie en consistentie in alle denkbare productielijnen kunnen realiseren.

 

Klantgerichte benadering

Onze klantgerichte benadering staat centraal, waarbij we nauw samenwerken met klanten om hun visie te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke productie eisen voldoen. In dit stukje wil ook nog duidelijk maken dat wij een bedrijf zijn waar je ook gewoon echt nog binnen kunt lopen.